Het Rewire Project

Het Rewire Project is een 12 weeks Reset (Rewire) Onderwijsprogramma in een kleine groep (max 10 personen) op de “6 pijlers van gezondheid”

1- Voeding
2- Training 
3- Werk
4- Sociale (media) Contacten
5- Arbeid/Rust verhouding en Slaap 
6- Resilience (fysieke en mentale weerbaarheid) 

Hoe

 • Voeding reset d.m.v. Paleo/Keto doctrine (toevoegen essentiële supplementen. Kwaliteit in relatie tot bewegingspatroon, in eerste instantie geen Kcal tellen);
 • Individuele glucose meting voor maatwerk voedingsplan (met eventueel “Intermittent fasting”);
 • 2x per week  fysieke training d.m.v. functionele en vaststaande programmering, waarbij er op het individu wordt gedifferentieerd;
 • Groepslezingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en weerbaarheid in relatie tot het ontwikkelen en balanceren van de 6 pijlers;
 • Individuele begeleiding op het gebied van routines, gedrag en goalsetting;
 • Alle gebruikte didactiek en methodiek is getoetst en wetenschappelijk onderbouwd;
 • Eventuele mogelijkheid tot doorsturen naar onze eigen team psycholoog en/of arts;

Outcome

 • Verhoogd algemeen persoonlijk leiderschap;
 • Verhoogde algemene fysieke en mentale weerbaarheid;
 • Verhoogde cognitieve functies en focus (hogere productiviteit)
 • Minder ziek en/of ziekte (mentale/fysieke) verschijnselen (het terugdraaien van D2, maar ook mentale blokkades zijn aantoonbaar oplosbaar binnen het project);
 • Door balans in de 6 pijlers ontstaat groei van vitaliteit en wellbeing in het algemeen.

Algemeen verloop

Tijdens de eerste lezing zal het traject en de voedingsrichtlijnen uitgelegd worden d.m.v. probleemgestuurd onderwijs.

Verder zijn er gedurende de 12 weken 2 Resilience (weerbaarheid) sessies (1,5 uur per sessie) met Erwin van Beek.

Erwin zal vanuit zijn competentie als Special Forces Trainer en geweldsspecialist via SF methoden mentale en fysieke processen in relatie tot de 6 pijlers uitleggen en handvatten geven om deze te ontwikkelen.

In 1op1 sessies met Fabian Dashorst/ Jeroen van der Horst van Spijk (iedere 2 weken ongeveer 20 min ) zal worden ingegaan op individuele doelen stellen, routines en eventuele blokkades (deze zullen individueel gepland worden en zullen afhankelijk van de locatie online plaatsvinden).

Alle fysieke trainingen (2x per week) zullen geleid worden door zeer competente coaches met een vaste programmering.

De trainingen zullen in 2 groepjes van 5 ingepland worden (meerdere dagen en tijden mogelijk, dus zeer flexibel in te plannen).

Er zal een groepsapp worden aangemaakt om direct contact te hebben met je (alle) coaches voor vragen gedurende de dag en om informatie en ervaringen uit te wisselen met je mededeelnemers.  

In de app zal er door de coaches ook aanvullende informatie gedeeld worden, zoals boektips, artikelen en andere relevante informatie.

 

Het hele traject kan als een Duaal leertraject worden aangemerkt met een sturende/mentor functie van de Coaches.

De investering en commitment zal dan ook wederzijds moeten zijn. Het proces zal niet vanzelf gaan en je zult er moeite voor moeten doen.

 

Als laatste zal er gezamenlijk afgesloten worden (indien mogelijk) met een trainingssessie en aansluitend een (gezond) hapje en drankje.

De prijs voor het Rewire Project voor de volledige 12 weken is €999,-. Hiervoor neem je deel aan 24 fysieke trainingssessies, alle informatieve seminars en 1op1 sessies met coaching op persoonlijke doelen en routines (inclusief 1 NOCompromise pakket met essentiële supplementen en benodigdheden voor het testen van voeding in de 2e fase van het project).

Vragen? Vul dan ons contactformulier in.