Team

Erwin van Beek

Begon zijn carrière in het leger en de militaire politie, werkte daarna voor de politie academie, SWAT opleidingen en andere speciale eenheden. 25 jaar ervaring in training/onderzoek op het gebied van fysieke- en gevechts-training voor politie en militaire eenheden. Nog steeds werkzaam als adviseur en docent in de VS en het Midden-Oosten (wereldwijd). Gespecialiseerd in gevechten en taktieken van dichtbij oa met vuurwapens.

Specialiteiten:
Ontwikkaar van: F.I.R.S.T (geëvalueerd door de VU Amsterdam) Functional.Intuitive.Replication.Scenario.Training

Het ontwikkelen van op maat gemaakte programma’s voor politie- en militaire eenheden betreffende het gehele spectrum van geweldsbeheersing (bewustzijn, gevechten, vuurwapens, procedures, fysieke programma’s, crisis communicatie, explosieven)

Sportsprestaties:

  • 17 officiële nationale medailles in Judo and meerder politie- en militaire titels.
  • Regional crossfit atleet 2011
  • Crossfit Games atleet 2013 (4e) en 2014(17e)

Fabian Dashorst

“Sport, management en Ondernemen” gestudeerd aan de ALO van Amsterdam. In 2005 begonnen als fitness trainer en instructeur. Vanaf 2012 bij Reebok Crossfit 020 in dienst als hoofd-trainer en personal trainer, in samenwerking met Erwin van Beek, training-programma’s, coaching- en trainings-methodes en projecten ontwikkeld.

Specialiteiten:
Coaching methodiek en didactiek, voeding, bewegingsanalyse, gewichtheffen,  sportpsychologie.

Meest recente ontwikkeling:
Het Rewire Project (2017). Een 12 weeks porgramma waar we lesgeven op het gebied van training, voeding en metale weerbaarheid, de balans ertussen en coachen we individuen om ze te helpen beter te begrijpen wat ze moeten doen, hoe ze het moeten doen en waarom.

Crossfit Lowlands Throwdown atleet 2012 en 2013

Jeroen van der Horst van Spijk

Allround bewegings ‘aficionado’. Geïnteresseerd in alle disciplines van beweging; van sport, naar dans tot ademhaling.

Na zijn Fitness trainer A, lessen gevolgd op het gebied van training met lichaamsgewicht en losse gewichten bij with Steve Maxwell, Ido Portal en Elliot Hulse.

Specialiteiten:
Het combineren van krachttraining vanuit Crossfit met mobiliteits oefeningen, samen met ademhalingstechnieken en mindfulness.

Ervaring met het trainen van alle leeftijdsgroepen, van jonge kinderen tot senioren van 70 jaar en ouder.

Missie om mensen van alle leeftijden te leren houden van het bewegen van hun lichaam, om de harde kant van krachttraining en de zachte kant van gewrichts-mobiliteitsoefeningen te omarmen.

Met het oog op technische verbetering in mensen, maar het altijd nastreven van het motto: “Blijf spelen”.